Vader / Moederdag

Wilt u uw vader/moeder in het zonnetje zetten? Kom dan met vaderdag of moederdag langs, en verwen ze met een all-in menu inclusief bier en wijn.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje waarbij iedereen even zijn hoofd leeg kan maken. Een gezellige avond vol heerlijke voorgerechten tot uitgebreide desserts, iedereen kan zelf een keuze maken.

Receptie of Borrel

Bij Festijn Culinair kunt u genieten van vele soorten frisdrank, bieren, wijnen of een gevarieerde borrel met een fantastisch diner. Ook geschikt voor grote groepen.

Kraamreceptie

Geen zin in visite thuis? Bij Festijn Culinair hebben wij de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om uw baby te ontmoeten.

Vergadering

Welk doel uw zakendiner ook heeft, ons doel is ervoor te zorgen dat er voor u en uw gasten niets ontbreekt en u in een prettige sfeer uw vergadering kunt houden.

Huwelijksdiner

Het huwelijksdiner, het eerste diner als man en vrouw, moet natuurlijk goed gevierd worden. Een uitgebreide keuze van voorgerechten tot desserts.

Verjaardag

Gefelicteerd. Helaas kunnen wij geen korting geven voor de jarige gezien onze financiele positie. 

Reünie

Lekker bijkletsen en aanhoren van oude verhalen doet u het best onder genot van een hapje en een drankje. Waar beter dan bij Festijn Culinair met verschillende keukens?

Jubileum

Zoveel jaar geworden, getrouwd of het bedrijf bestaat zoveel jaar?  Dat is al een feestje op zich, maak het helemaal compleet en kom onbeperkt dineren.

Condoleance

Het is prettig voor familieleden en vrienden om na het afscheid samen te zijn en elkaar te steunen onder het genot van een heerlijk diner.

Kinderfeest

Een kinderfeestje vieren? Bij Festijn Culinair worden ze onvergetelijk. Een groot, afwisselend menu waar ieder bezoek een feest wordt voor kinderen èn ouders.

© Festijn Culinair - Ontwerp en Realisatie webteam4u